Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Pelegrinazhe të përbashkëta në Rrugën e Jeruzalemit

Detaje mbi pelegrinazhet me një klub

 

Në këmbë, me minibus ose tren, ne do të vazhdojmë të udhëtojmë së bashku në shtegun ndërkombëtar të paqes dhe kulturës në 2021: Pasqyrë e pelegrinazheve të planifikuara

 

Pelegrinazhi është ndoshta mënyra më ekologjike e udhëtimit dhe është një kompensim i qëndrueshëm, veçanërisht në kohë krizash, qoftë për shkak të Koronës apo rrethanave të tjera personale.

 

Numri maksimal i pjesëmarrësve është 15 persona. Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve, në përgjithësi ju kërkohet të regjistroheni sa më shpejt që të jetë e mundur! Regjistrimi me email në info@jerusalemway.org ose me telefon +4369918031970 XNUMX XNUMX XNUMX

 

Palestër dhe pajisje: Rritje të lehta për pelegrinët me këmbë të sigurta me palestër mesatare. Koha e ecjes gjatë ditës është rreth 4 deri në 6 orë / rreth 15 deri në 20 km. Rruga na çon nëpër një terren të lehtë deri mesatarisht të vështirë, çdo ngjitje ka një maksimum prej 300 deri në 500 metra lartësi në një copë dhe planifikohen pushime të mjaftueshme. Ne ecje me një paketim dite të lehtë në shëtitje, shtigje pyjore dhe fushore, rrugë me zhavorr dhe pjesërisht asfalt. Një mikrobus transporton bagazhet tona kryesore.

 

Bashkimi JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes nuk merr asnjë përgjegjësi, organizatori dhe shoqëruesi i pelegrinit gjithashtu nuk janë përgjegjës për ndonjë dëm ose aksident. Pjesëmarrja është përgjegjësia juaj. Në fund, ne do të dëshironim të theksonim se të gjithë pelegrinët duhet të jenë në një gjendje të përshtatshme fizike dhe mendore.

 

Tarifa e sheshtë ditore për udhëtimet brenda Austrisë është 25 € (për udhëtime jashtë vendit, shuma përcaktohet dhe shpallet). Tarifa ditore përfshin organizimin e plotë dhe shoqërimin e pelegrinazhit; transporti ditor i bagazheve kryesore me mikrobus për në dhe nga akomodimet; Këshillë për shoferin; si dhe një udhëtim në minibus nëse dikush ka nevojë për pushim ose nuk dëshiron të ecë pak për arsye personale.

 

Kur udhëtojmë, ne organizojmë strehim rajonalisht të lira për aq sa është e mundur. Qoftë një shtëpi mysafirësh, pushime në fermë, manastir, qendër arsimore, konak, hotel, bujtinë, hotel, ...

 

Kostot për akomodimin dhe vaktet, si dhe për udhëtimet me transport publik do të përballohen në vend. Kur udhëtoni së bashku në një minibus, kostot e kilometrit ndahen midis pjesëmarrësve. 

 

Dhoma: dhomë dyshe ose teke përfshirë mëngjesin! Darka në akomodim ose në afërsi. Në parim, nuk kërkohet asnjë thes gjumi! Nëse ndonjëherë kemi nevojë për një qese gjumi gjatë një udhëtimi, kjo do të deklarohet nga ne në përshkrimin e udhëtimit.

 

Subjekt i ndryshimeve dhe gabimeve!

 

www.jerusalemway.org


Historiku i Rrugës së Jeruzalemit: Rruga e Jeruzalemit çon nga Evropa drejt lindjes, drejt lindjes së diellit - simbolikisht drejt jetës. Rrjeti i rrugëve të Rrugës së Jeruzalemit është i ngjashëm me një sistem lumor, ai lidh mënyra dhe rrugë të ndryshme në rrugën drejt lindjes dhe është zgjeruar në mënyrë të qëndrueshme që nga themelimi i tij (2010) - aktualisht 18 vende dhe 2 kontinente janë të lidhura! Për detaje shih rrugën e menusë

 

Me një distancë prej mbi 8000 km, Rruga e Jeruzalemit është pelegrinazhi më i gjatë në botë dhe rruga ndërkombëtare e paqes dhe kulturës! 


N SNSHKRONI për BULETININ (Kliko)


 

  Informacioni i kontaktit

  M .NYRA E JERUSALEMIT
  Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
  info@jerusalemway.org 

  4341 Arbing / Austri
  Tel +43/699/18 03 1970
   www.jerusalemway.org