Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

TURQIA / Azia e Vogël

Rruga e Jeruzalemit përmes TURQIS is është skenike, nga ana kulturore dhe historike e mrekullueshme & unike! Në rrugën ndërkombëtare të paqes dhe kulturës nga DARDANELLES (kufiri i Evropës / Azisë) rreth 1.700 km përmes Turqisë në ANTAKYA / HATAY.

 

Në të njëjtën kohë tani jemi në vendet më të mëdha nga 15 vendet në Rrugën e Jeruzalemit! Në këtë pelegrinazh unik, ne zbuluam pikat kryesore kulturore të Azisë së Vogël, vendet ku Apostujt Pal dhe Barnabas themeluan krishterimin e hershëm dhe rrugën e III. Kryqëzatë nën Perandorin Stauffer Friedrich I "Barbarossa" dhe përjetoni një peizazh të magjepsjes së pakrahasueshme, njerëzit e të cilit i hasim me përzemërsi të hapur.

 

Informacion dhe rezervim: Turqi / Azi e Vogël (Pjesa V / VII)
Data: 21.09 maj deri më 04.10.2020 qershor XNUMX

Disa nga pikat kryesore janë: DARDANELLES, TROY, ALEXANDRIA TROAS, ASSOS, PERGAMON, EPHESUS, ISPARTA, TOKA E ROSES, BALLA TAURUS, KONYA, LYSTRA, Fshati më i vjetër i njerëzimit, më i madhi, romanti i egër Xhamitë e Turqisë dhe ura më e vjetër e harkut me gurë në botë!

 

Përshtypjet:

- Fotografitë dhe përshtypjet Vjeshta 2019

Foto pelegrinazh ditari Vjeshta 2016

- Pelegrinazhi i ditarit të fotografive Pranvera 2016

 

Itinerari / Harta GPS: Itinerari Azia e Vogël / Turqi (Google Maps)

 

Fundi bëhet përsëri fillimi: JERUSALEM PO VDEM! Kalimi i duhur në udhëtimin përmes Tokës së Shenjtë dhe qëllimi i Rrugës së Jeruzalemit (Pjesa VII / VII).