Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

BALLKANI

HUNGARIA KROATIA SERBIA KOSOVA MAQEDONIA VERIORE GREQI

Shtegu i Jeruzalemit përmes Ballkanit është UNIK për sa i përket kulturës dhe peizazhit: Peizazh magjepsës nga Danubi në Egje!


Luginat e bukura të lumenjve, shtigjet e Apostullit Pal, gjurmët e Nënë Terezës, livadhet e vetmuara të Danubit, teatrot historike të luftës, rajone romantike të verës, gjurmët e III. Kryqëzata (Perandori Barbarossa), shëtitje në Via Egnatia, vende të rëndësishme historike dhe kulturore, takime me kulturën katolike, ortodokse dhe myslimane, duke eksploruar kishat më të vjetra në Evropë, duke bredhur nëpër zona antike, ullishte të bukura ... .

 

Informacion dhe rezervim: BALLKANS (PJESA IV / VII)

Data: 26.05 maj deri me 05/06.06.2020/XNUMX

Disa nga pikat kryesore janë

 

Përshtypjet:

- Foto pelegrinazh ditari maj 2015

- Pelegrinazhi i ditarit të fotove shtator 2015

ORF .1 Raporti i udhëtimit në Ballkan si dhe informacion mbi Faqja fillestare e ORF

 

Itinerari / Harta GPS: Itinerari Ballkanik (Google Maps)

 

Fundi bëhet përsëri fillimi: ASIA PO VDHEM! Kalimi i duhur për udhëtimin në rrugën Jeruzalem përmes Azisë së Vogël / Turqi (Pjesa V / VII).