Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

PREMIERE E UDHTIMIT: Pelegrinazh i drejtuar përgjatë gjithë Rrugës së Jeruzalemit!

Pelegrinazhe në këmbë dhe me autobus nga Spanja për në Jeruzalem

 

Tani ka pelegrinazhe të drejtuara për të gjithë Rrugën e Jeruzalemit nga Spanja në Izrael / Palestinë. Rruga çon nga "fundi i botës mbi zemrën e Evropës deri në fillim për në Jeruzalem" në lindje, drejt lindjes së diellit dhe lidh 15 vende dhe kontinentet e Evropës dhe Azisë me Tokën e Shenjtë.

 

Në të njëjtën kohë, me një gjatësi prej rreth 7.500 kilometra, kjo rrugë është rruga më e gjatë e paqes dhe kulturës në botë. Një nga mesazhet kryesore është: "Ajo që ndan popujt dhe fetë, ne mund t'i lidhim njerëzit e dashuruar. «Një projekt praktik që qëndron për tolerancë dhe pranim dhe ndërton ura midis kulturave dhe feve.

 

Për pelegrinazhet e drejtuara, 15 vendet në shtatë seksione individuale të udhëtimit, të cilat mund të rezervohen në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra dhe drejtohen nga pelegrinët në Rrugën e Jeruzalemit, në bashkëpunim me guidat lokale të turit.

 

Faza I:    Spanja në Francë

Faza II:   Franca në Zvicër

Faza III:  Zvicër dhe Austri

Faza IV:  Ballkanik

Faza V:   Turqia / Azia e Vogël

Faza VI:  Siri

Faza VII: Jordan / Izrael / Palestinë / Tokë e Shenjtë

 

Në një kombinim të ekuilibruar të ecjes (10-15 km / maks. 20 km në ditë) dhe me autobus, ekziston për herë të parë mundësia unike për të përjetuar personalisht të gjitha pikat kryesore të të gjithë itinerarit nga Spanja në Tokën e Shenjtë. Kohëzgjatja e udhëtimit është 10 deri në 13 ditë. Rruga i çon pjesëmarrësit drejt lindjes, drejt lindjes së diellit - jeta simbolike - dhe ata janë hap pas hapi në rrugën për në vendin më të rëndësishëm të pelegrinazheve të krishterimit dhe judaizmit, si dhe një nga vendet më të shenjta për myslimanët: Jeruzalemi - kryqëzimi i feve!

 

Në bashkëpunim me agjencitë e udhëtimit, pelegrinazhet janë kryer me sukses në vende të ndryshme në rrugën e Jeruzalemit që nga viti 2015 dhe më pas kemi qenë në gjendje të marrim pjesë SABTURAT fitoni një partner të shkëlqyer dhe profesional të udhëtimit! Udhëtimet e mëposhtme janë 2020 shkruar:

 

JORDANI - ISRAEL - PALESTINE

22 Prill - 04 Maj, 2020 | 13 ditë udhëtim fluturimi 

 

HUNGARIA KROATIA SERBIA KOSOVA MAQEDONIA VERIORE GREQI

26 maj - 5/6 maj Qershor 2020 | 11/12 ditë autobus / fluturim

 

TURQIA - Azia e Vogël

21 shtator - 04 tetor 2020 | 14 ditë fluturim

 

** Përshtypjet / fotot / detajet dhe rezervimi në menunë e udhëtimit përkatës ** 


Përmbledhje e të gjitha udhëtimeve të planifikuara në Jerusalemweg


Klikoni këtu për të shkuar direkt në faqen e internetit të agjencisë së udhëtimeve «
Udhëtime të planifikuara 2020»


- Këtu është fillimi i udhëtimeve në Rrugën e Jeruzalemit: Spanja në Francë (udhëtimi I / VII)