Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

SIRIA

 


KJO PJESA E UDHTIMIT (VI / VII) NUK SHT PRDORUR

 

Prandaj përcjellja e drejtpërdrejtë në seksionin e shtatë dhe të fundit. Pas rreth 7500 kilometrash arrijmë në Tokën e Shenjtë! Në kufirin midis Sirisë dhe Jordanisë, fundi i një udhëtimi bëhet fillimi për herë të fundit. Tani në të vërtetë do të thotë: Jeruzalemi që po vijmë! Ky është tranzicioni i duhur për udhëtimin nëpër Tokën e Shenjtë dhe qëllimi i Rrugës së Jeruzalemit (Pjesa VII / VII).

 

Disa nga pikat kryesore janë