Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

TURQI / AZIA E VOGËL (Pjesa V / VII)

Rruga e Jeruzalemit përmes Turqisë është piktoreske, unike kulturore dhe historike! Thjesht e mrekullueshme. Në shtegun ndërkombëtar të paqes dhe kulturës nga STAMBOLL në DARDANELES (Evropë / Azi) dhe prej andej në RRUGËN E JERUSALEMIT përmes Turqisë për në ADANA!

 

Në të njëjtën kohë tani jemi në vendet më të mëdha nga 15 vendet në Rrugën e Jeruzalemit! Në këtë pelegrinazh unik, ne zbuluam pikat kryesore kulturore të Azisë së Vogël, vendet ku Apostujt Pal dhe Barnabas themeluan krishterimin e hershëm dhe rrugën e III. Kryqëzatë nën Perandorin Stauffer Friedrich I "Barbarossa" dhe përjetoni një peizazh të magjepsjes së pakrahasueshme, njerëzit e të cilit i hasim me përzemërsi të hapur.

 

Si karakteristikë e veçantë, ky udhëtim u zgjat me dy ditë dhe u shtuan rritje të reja. Kjo me një çmim special në 2022!

 

Data: 15 ditë fluturim - udhëtim | 23 shtator 2022 - 07 tetor 2022
(Nëse rezervoni deri më 31 mars 2022, ka një bonus prej 25 € për zogjtë e hershëm!)

Këtu është lidhja direkte me itinerarin: Programi i hapur i udhëtimit 2022


Shkarko Programi i udhëtimit si PDF
Shkarko: Akomodimi dhe itinerari

 


 

Disa nga pikat kryesore janë: STAMBOLL, DARDANELES, GELIBOLU, CANAKKALE, TROJ, ALEXANDRIA TROAS, VINE ISLAND BOZCAADA, ASSOS, PERGAMON, KARAVANSERA, IZMIR / SMYRNA, EPHESOS, ISPARTA THE TOKA OF ROSTRANSTRAILSTRANSTRAIL, ISPARTA TOKA OF ROSTRANSTRAIL, , DERBE, KANIONI I Egër ROMANTIK GÖKSU, FUNDI I KYQYQTASËS SË TRETË, TARSUS, ADANA, XHAMIA E DYTË MË E MADHË NË TURQI DHE URA E VJETËR ME HARK TË KALISHME NË BOTË!

 

Përshtypjet:

- Fotografitë dhe përshtypjet Vjeshta 2019

Foto pelegrinazh ditari Vjeshta 2016

- Pelegrinazhi i ditarit të fotografive Pranvera 2016

 

Itinerari / Harta GPS: Itinerari Azia e Vogël / Turqi (Google Maps)

Lidh me Programi i udhëtimit Turqi 2020

 

Fundi bëhet përsëri fillimi: JERUSALEM PO VDEM! Kalimi i duhur në udhëtimin përmes Tokës së Shenjtë dhe qëllimi i Rrugës së Jeruzalemit (Pjesa VII / VII).