Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

PREMIERE E UDHTIMIT: Pelegrinazh i drejtuar përgjatë gjithë Rrugës së Jeruzalemit!

Pelegrinazhe në këmbë dhe me autobus nga Spanja për në Jeruzalem

 

Të gjitha pelegrinazhet e planifikuara 2022: Shihni buletinin

 

Tani ka pelegrinazhe të drejtuara për të gjithë Rrugën e Jeruzalemit nga Spanja në Izrael / Palestinë. Rruga çon nga "fundi i botës mbi zemrën e Evropës deri në fillim për në Jeruzalem" në lindje, drejt lindjes së diellit dhe lidh 15 vende dhe kontinentet e Evropës dhe Azisë me Tokën e Shenjtë.

 

Në të njëjtën kohë, me një gjatësi prej rreth 7.500 kilometra, kjo rrugë është rruga më e gjatë e paqes dhe kulturës në botë. Një nga mesazhet kryesore është: "Ajo që ndan popujt dhe fetë, ne mund t'i lidhim njerëzit e dashuruar. «Një projekt praktik që qëndron për tolerancë dhe pranim dhe ndërton ura midis kulturave dhe feve.

 

Për pelegrinazhet e drejtuara, 15 vendet në shtatë seksione individuale të udhëtimit, të cilat mund të rezervohen në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra dhe drejtohen nga pelegrinët në Rrugën e Jeruzalemit, në bashkëpunim me guidat lokale të turit.

 

Faza I:    Spanja në Francë

Faza II:   Franca në Zvicër

Faza III:  Zvicër dhe Austri

Faza IV:  Ballkanik

Faza V:   Turqia / Azia e Vogël

Faza VI:  Siri

Faza VII: Jordan / Izrael / Palestinë / Tokë e Shenjtë

 

Në një kombinim të ekuilibruar të ecjes (10-15 km / maks. 20 km në ditë) dhe me autobus, ekziston për herë të parë mundësia unike për të përjetuar personalisht të gjitha pikat kryesore të të gjithë itinerarit nga Spanja në Tokën e Shenjtë. Kohëzgjatja e udhëtimit është 10 deri në 13 ditë. Rruga i çon pjesëmarrësit drejt lindjes, drejt lindjes së diellit - jeta simbolike - dhe ata janë hap pas hapi në rrugën për në vendin më të rëndësishëm të pelegrinazheve të krishterimit dhe judaizmit, si dhe një nga vendet më të shenjta për myslimanët: Jeruzalemi - kryqëzimi i feve!

 

Në bashkëpunim me agjencitë turistike, që nga viti 2015, pelegrinazhet kryhen me sukses në vende të ndryshme përgjatë Rrugës së Jerusalemit. Ndër të tjera, ne mundëm SABTURAT dhe me TURET SCHECHINGER fitoni si partnerë agjencitë profesionale të udhëtimit!

 

**Përshtypjet / fotot / detajet në menunë e udhëtimit përkatës **


Këtu është një pasqyrë e planifikuar «
Udhëtim 2022»


- Këtu është fillimi i udhëtimeve në Rrugën e Jeruzalemit: Spanja në Francë (udhëtimi I / VII)