Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Pelegrinazhe të përbashkëta në Rrugën e Jeruzalemit në 2021

Së bashku në Rrugën e Jeruzalemit, pelegrinazhi më i gjatë në botë dhe në të njëjtën kohë një rrugë ndërkombëtare për paqen dhe kulturën!

Ndryshimet janë të mundshme për shkak të kurorës. Por ne shikojmë përpara dhe kemi besim! Nëse ende duhet të anulojmë një udhëtim, për mendimin tonë, kjo është shumë më mirë sesa të mos planifikojmë asgjë. Me këtë në mendje, mezi presim t'ju shohim!

- Jerusalem Way Lugina e Danubit / Passau për në Linz
  Fri 21 deri më Diell. 23 maj 2021 (3 ditë)


- Jerusalem Way Zvicër dhe Vorarlberg

  E premte 18 qershor deri më shtator 26 qershor 2021 (9 ditë)


- Jerusalem Way Austria për në Greqi
 
Shtatë 28 deri të Enjten 09 Shtator 2021 (13 ditë)

Udhëtimet zhvillohen në përputhje me rregulloret e zbatueshme të Corona!


Pjesëmarrja vetëm me një test NEGATIV Corona!
Testi PCR është i vlefshëm deri në 72 orë para nisjes / Testi ANTIGEN është i vlefshëm deri në 48 orë para nisjes. Pjesëmarrësit gjithashtu duhet të sjellin vetë-teste me vete në mënyrë që testet të mund të kryhen gjatë udhëtimit ("parimi i katër syve").

 

Kur udhëtoni jashtë vendit, zbatohen rregulloret përkatëse kombëtare të hyrjes. Në shumë vende, hyrja lejohet vetëm me një vaksinim ose me një rezultat negativ të testit PCR (testi i antigjenit në përgjithësi nuk pranohet). Statusi: Gusht 2021

 

Prandaj, para se të filloni udhëtimin, të gjithë duhet të mësojnë për rregulloret aktuale të udhëtimit të vendeve nga ministria përgjegjëse në vendin e tyre. Për shembull, këtu është lidhja nga Ministria e Jashtme Austriake: Ministria Federale për Çështjet Evropiane dhe Ndërkombëtare

 

Nëse një pelegrinazh i planifikuar nuk është i mundur për shkak të kufizimeve të qeverisë për koronën, ai do të shtyhet për një datë të mëvonshme. Nëse nuk është e mundur ta shtyni atë, udhëtimi për fat të keq do të duhet të anulohet.


 

  Informacioni i kontaktit

  M .NYRA E JERUSALEMIT
  Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
  info@jerusalemway.org 

  4341 Arbing / Austri
  Tel +43/699/18 03 1970
  www.jerusalemway.org