Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Pelegrinazhe të përbashkëta në Rrugën e Jeruzalemit

Duke udhëtuar së bashku në Jerusalemweg, në rrugën më të gjatë të pelegrinazhit dhe paqes në botë!

Pelegrinazhi është ndoshta mënyra më ekologjike për të udhëtuar dhe është një ekuilibër i qëndrueshëm. Ne jemi në këmbë dhe me minibus së bashku në rrugën ndërkombëtare të paqes dhe kulturës: Pasqyrë e pelegrinazheve të planifikuara

 

Informacione të përgjithshme për pelegrinazhet

 

Fitnes dhe pajisje: Rritje të lehta për pelegrinët me këmbë të sigurta me palestër mesatare. Kohët e ecjes të shpërndara gjatë ditës janë rreth 4 deri në 6 orë / rreth 15 deri në 20 km. Rruga na çon nëpër terrene të lehta deri mesatarisht të vështira, çdo ngjitje ka një maksimum prej 300 deri në 500 metra lartësi në një pjesë dhe janë planifikuar pushime të mjaftueshme. Ne ecim me një çantë të lehtë dite në ecje, shtigje pyjore dhe fushore, rrugë me zhavorr dhe pjesërisht asfalt. Një minibus transporton bagazhet tona kryesore.

 

Bashkimi JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes nuk merr asnjë përgjegjësi, organizatori dhe shoqëruesi i pelegrinit gjithashtu nuk janë përgjegjës për ndonjë dëm ose aksident. Pjesëmarrja është përgjegjësia juaj. Në fund, duam të theksojmë se të gjithë haxhilerët duhet të jenë në gjendje të arsyeshme fizike dhe mendore.

 

Tarifa e sheshtë ditore për udhëtimet brenda Austrisë është 25 € (për udhëtime jashtë vendit, shuma përcaktohet dhe shpallet). Tarifa ditore përfshin organizimin e plotë dhe shoqërimin e pelegrinazhit; transporti ditor i bagazheve kryesore me mikrobus për në dhe nga akomodimet; Këshillë për shoferin; si dhe një udhëtim në minibus nëse dikush ka nevojë për pushim ose nuk dëshiron të ecë pak për arsye personale.

 

Kur udhëtojmë, ne organizojmë strehim rajonalisht të lira për aq sa është e mundur. Qoftë një shtëpi mysafirësh, pushime në fermë, manastir, qendër arsimore, konak, hotel, bujtinë, hotel, ...

 

Kostot për akomodimin dhe vaktet, si dhe për udhëtimet me transport publik do të përballohen në vend. Kur udhëtoni së bashku në një minibus, kostot e kilometrit ndahen midis pjesëmarrësve. 

 

Dhoma: dhomë dyshe ose teke përfshirë mëngjesin! Darka ne akomodim ose ne afersi. Në parim, nuk kërkohet asnjë çantë gjumi! Nëse ndonjëherë na duhet një thes gjumi gjatë një udhëtimi, këtë do ta themi në përshkrimin e udhëtimit

 

Numri i pjesëmarrësve është të paktën 8 deri në rreth 20 persona. Ju lutemi dërgoni një email tek për detaje dhe regjistrim info@jerusalemway.org

 

Çdo devijim do të renditet veçmas për udhëtimin përkatës.
Ndryshimet dhe gabimet e rezervuara!

 

www.jerusalemway.org


Historiku i Rrugës së Jeruzalemit: Rruga e Jeruzalemit çon nga Evropa drejt lindjes, drejt lindjes së diellit - simbolikisht drejt jetës. Rrjeti i rrugëve të Rrugës së Jeruzalemit është i ngjashëm me një sistem lumor, ai lidh mënyra dhe rrugë të ndryshme në rrugën drejt lindjes dhe është zgjeruar në mënyrë të qëndrueshme që nga themelimi i tij (2010) - aktualisht 18 vende dhe 2 kontinente janë të lidhura! Për detaje shih rrugën e menusë