Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

raportet e shtypit

Shihni njoftimin tonë për shtyp këtu për ta shkarkuar Österreich dhe për GJERMANI


Shkarkoni foto me cilësi të shtypur: Klikoni këtu për ta shkarkuar

(Fotot i nënshtrohen të drejtës së kopjimit tonë dhe janë me burimi www.jerusalemway.org lirisht i perdorshem)


24.08.2017: Marshimi i pelegrinëve në Jerusalemweg

22.08.2017: Përurohet Grand Pëllumbi i Paqes!

22.08.2017: Rrugës për në Jeruzalem! Pelegrinët përuruan pëllumbin e paqes

26.07.2017: Marshi i paqes bashkon përsëri pelegrinët përsëri në Arbing / Ministri Doskozil

06.07.2017/XNUMX/XNUMX: Me Ministrin Doskozil në rrugën e Jeruzalemit

03.03.2017: Kushdo që është në këmbë nuk është i huaj

Shikoni shtypin dhe shtypni fotot

Shkarkoni tekstin dhe fotot e shtypit në cilësi të shtypur: Klikoni këtu për ta shkarkuar

Shënim: Fotot u nënshtrohen të drejtave të autorit tonë dhe sigurohen duke iu referuar burimit www.jerusalemweg.at lirisht i përdorshëm.


20.11.2016/XNUMX/XNUMX: Pelegrinët duan të hapin terren të ri

13.08.2016: Ambasada e Shtetit të Izraelit mbështet Rrugën e Jeruzalemit!

10.08.2016/XNUMX/XNUMX: MAUTHAUSEN në JERUSALEMWEG!

05.04.2016/XNUMX/XNUMX: Jerusalemweg: Në gjurmët e historisë

05.10.2015: 4500 km për më shumë paqe në botë

01.10.2015 tetor 4500: XNUMX kilometra ecje

30.09.2015/4500/XNUMX: XNUMX kilometra në këmbë

10.08.2015/XNUMX/XNUMX: Udhëtim (Biçikletë) në Jeruzalem

11.11.2014/XNUMX/XNUMX: Rruga për në Jeruzalem

29.10.2014 tetor XNUMX: Pelegrinët e paqes bëjnë thirrje për ndihmë

12.10.2014 tetor XNUMX: Pelegrinët e Jeruzalemit raportojnë në Graz-Guardian Angels

03.10.2014 Tetor XNUMX: Marsh në Tokën e Shenjtë

25.09.2014: Hap i ri në rrugën drejt projektit evropian të paqes

24.09.2014/XNUMX/XNUMX: Njerëzimi dhe bamirësia

02.05.2014 maj XNUMX: Prezantimi i Rrugës së Jeruzalemit

28.03.2014 Mars XNUMX: Johannes Aschauer paraqet vizionin e tij të paqes para deputetëve të BE-së

27.01.2014/XNUMX/XNUMX: Leksion magjepsës i filmit në Rabenstein

21.01.2014 janar XNUMX: Rabenstein ishte në rrugën e Jeruzalemit

20.11.2013 nëntor XNUMX: Filmi dokumentar "Në rrugën e Jeruzalemit"

29.07.2013/4500/XNUMX: XNUMX kilometra pelegrinazh në Jeruzalem në këmbë

18.07.2013/XNUMX/XNUMX: Jeruzalemi takohet me Santiago (Johannes Aschauer)

18.07.2013/XNUMX/XNUMX: Pelegrinët e Jeruzalemit takuan shkrimtarin Paulo Coelho

12.07.2013/XNUMX/XNUMX: Jerusalemweg: Aschauer nënshkruan një libër për Coelho

10.07.2014/XNUMX/XNUMX: Projekti i paqes: Mbështetës i mirënjohur

10.07.2013/XNUMX/XNUMX: Ju nuk jeni një i huaj në këmbë

02.07.2013 korrik XNUMX: Takimi Pilgrim me yllin letrar Paulo Coelho

02.07.2013/XNUMX/XNUMX: Paulo Coelho entuziast për rrugën e paqes ..

23.06.2013 qershor XNUMX: Pelegrinët në rrugën për në Jeruzalem në KB

19.06.2013 qershor XNUMX: Projekti i Paqes arriti në Kombet e Bashkuara

14.06.2013: Pelegrinët e Jeruzalemit në Kombet e Bashkuara

12.06.2013/XNUMX/XNUMX: Pelegrinët në Jeruzalem i bien ziles së paqes të Kombeve të Bashkuara

11.06.2013/XNUMX/XNUMX: Pasha e parë e pelegrinit e vulosur

10.06.2013/XNUMX/XNUMX: Kardnial dhe rruga e gjatë e pelegrinazhit

14.05.2013 maj XNUMX: Krijuesi i paqes nga Austria

23.12.2012 dhjetor XNUMX: Nga fundi i botës në Jeruzalem

01.10.2012 tetor XNUMX: Radio Stephansdom

30.09.2012: Në këmbë për në Jeruzalem

09.04.2012/2/XNUMX: Jerusalemweg ORFXNUMX koha e mbylljes së transmetimit

05.04.2012/2/XNUMX: ORFXNUMX Rruga e Jeruzalemit në pranverë

15.12.2011 dhjetor XNUMX: Ecni për në Jeruzalem ORF Sot

12.11.2011/XNUMX/XNUMX: It'sshtë e lehtë për Grein

04.11.2011: Toka dhe njerëzit - prezantimi i librit

30.10.2011/XNUMX/XNUMX: Vera ekskluzive - Jerusalemweg

23.10.2011 tetor XNUMX: Pelegrinët në Jeruzalem

17.04.2011 Prill XNUMX: Rruga e Jeruzalemit - Një Pelegrinazh

09.04.2011 Prill XNUMX: Jerusalemweg - Barbara Stöckl të Shtunën

27.03.2011 Mars XNUMX: Pelegrinët, Paulus, Barbarossa

06.01.2011 janar XNUMX: Nga kardinali Christoph Schönborn

29.12.2010: Vendi & Njerëzit - Haxhi

28.12.2010 Dhjetor XNUMX: Patriacharte Latine e Jeruzalemit

27.12.2010 Dhjetor 4500: Shtegtimi në Betlehem në këmbë XNUMX km

27.12.2010 Dhjetor XNUMX: Pelegrinët ia dolën!

23.11.2010/XNUMX/XNUMX: Pelegrinët në zonën e kufizuar ushtarake - policia ndihmoi banorët e Mühlviertel

18.11.2010/XNUMX/XNUMX: Shpërthimi i fundit i një pelegrinazhi

03.11.2010 nëntor XNUMX: Pelegrinët e Jeruzalemit në rrugë për katër muaj

02.08.2010/XNUMX/XNUMX: "Haxhi është duke u lutur me këmbët tuaja"

05.07.2010/XNUMX/XNUMX: Policia nga Austria e Epërme bën një pelegrinazh në Jeruzalem

30.06.2010: Grupi Pilgrim filloi aventurën e një jete të enjten

26.10.2010/XNUMX/XNUMX: austriakët e ditës

26.06.2010: Në këmbë për në Jeruzalem - "Marshimi ynë është një projekt paqeje"

24.06.2010

23.06.2010 qershor 4500: Ecje e gjatë XNUMX km nga Arbing në Jeruzalem