Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Nëntitulli Qyteti i Melk

Lorem ipsum dolor ulet amet, elitr konsetetur sadipscing, sed diam nonumy eirmod tempor pa punë dhe punë dhe dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores dhe ea rebum. Stet clita kasd gubergren, nuk ka detyrë takimata shenjtë est Lorem ipsum dolor ulet amet. Lorem ipsum dolor ulet amet, elitr konsetetur sadipscing, sed diam nonumy eirmod tempor pa punë dhe punë dhe dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores dhe ea rebum. Stet clita kasd gubergren, nuk ka detyrë takimata shenjtë est Lorem ipsum dolor ulet amet.

 

Lorem ipsum dolor ulet amet, elitr konsetetur sadipscing, sed diam nonumy eirmod tempor pa punë dhe punë dhe dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores dhe ea rebum. Stet clita kasd gubergren, nuk ka detyrë takimata shenjtë est Lorem ipsum dolor ulet amet. Lorem ipsum dolor ulet amet, elitr konsetetur sadipscing, sed diam nonumy eirmod tempor pa punë dhe punë dhe dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores dhe ea rebum. Stet clita kasd gubergren, nuk ka detyrë takimata shenjtë est Lorem ipsum dolor ulet amet.


www.stadt-melk.at

Pëllumbi i paqes