Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Tre burra u nisën

Nga zemra e Evropës në këmbë deri në Jerusalem.
 
Johannes Aschauer, Otto klar dhe David Zwilling - dy oficerë policie dhe një kampion bote në zbritje u nisën në këmbë nga Austria në Jerusalem në 2010. 4500 kilometra janë përpara tyre. Çfarë do të presë ajo? Ata nuk e dinë. Vetëm ata që janë nisur mund të arrijnë.