Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Leksione të planifikuara të filmit

Nëse jeni të interesuar për një leksion filmi pranë jush, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni (info@jerusalemway.org) Për shkak të madhësisë së ekranit, duhet të jepet një lartësi e dhomës prej 4,50 metrash. Ndalohet hyrja! Informacioni në lidhje me leksionin shih më poshtë.

 


- Kilb (Austri e Poshtme): QENDRA E NGJARJEVE K4
FR 04.11.2022/XNUMX/XNUMX | Orën 19.00

 

- Neulengbach (Austri e Poshtme): SALA E KOMUNITETIT

Shtyhet nga viti 2020 në dimër 2022 - 2023
(data do të përcaktohet)


 

- Purkersdorf (Austri e Poshtme): KRYETARI
  
Vjeshtë 2023
(data do të përcaktohet)

 

 

 

 

 

 

 

 


Leksione të mëparshme të filmit 2018 - 2019

Meiningen (Gjermani) 

KISHA E SHEN MARIES

E enjte, 21.11.2019 nëntor 19.00, ora XNUMX pasdite


Bad Neustadt (Gjermani) 

SALLA E QYTETIT

E martë, 19.11.2019 nëntor 19.30, ora XNUMX


Weißenkirchen / Wachau (Austri i Ulët)
K COSHILLI N IN TEISENHOFERHOF
E premte, 15.11.2019 nëntor 19.00, ora XNUMX pasdite


Shën Martin an der Raab (Burgenland) 

Shkollë fillore

Mart 11.09.2019, ora 19.30 pasdite


Shën Gilgen (Szbg)
SHTËPIA E MOZARTIT

Sa 11.05.2019, ora 20.00 pasdite

Spitz në Danub (Austria e Poshtme) 

Verë hotel Wachau
Hani i skenës Stierschneider
Sht. 13.04.2019 Prill 20.15, XNUMX pasdite

Ohlsdorf (Austria e Epërme)
Qendra për shumë qëllime MEZZO

E enjte 15.03.2018, ora 19.30


Fulda (Gjermani) 

QENDRA DOMPFARR

E premte, 08.03.2019 nëntor 19.00, ora XNUMX pasdite


Innsbruck / Arzl (Tirol) 

Salla për shumë qëllime Arzl
Mart 06.03.2019, ora 19.30 pasdite

 

 

Shën Georgen am Längsee (Karinthia) 

Shtëpia edukative Shën Georgen Abbey

D0 17.01.2019 janar 18.00, ora XNUMX pasdite


Perg (Austria e Epërme) 

Salla e famullisë

E martë, 15.01.2019 nëntor 19.30, ora XNUMX


Linz (Austria e Epërme) 

Shtëpia e Popullit Dornach

Mart 28.11.2018, ora 19.00 pasdite


Sattlet (Austria e Epërme) 
Palestra e shkollës së re të mesme

Sht. 06.10.2018 Prill 19.30, XNUMX pasdite


Breitenbach / District Oberleichtersbach (DE)

Shtëpia e klubeve "Old School"

SAT 23.06.18 / 20.00 p.m.


Plochingen / Rrethi i Shtutgartit (DE)
Teatri Bashkimi KINO
Mart 20.06.2018 | 19.30 pasdite


Stephanshart (Austria e Poshtme)
Kisha e famullisë

Mart 02.05.2018, ora 19.30


Mondsee (Austria e Epërme)
Salla e famullisë

Fri 27.04.2018 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite


Eibiswald (Stiria)
SALLA FESTIVALE

E enjte 05.04.2018, ora 19.30


INFORMACION PR LIGJRIMIN

Leksioni FILM i moderuar drejtpërdrejt u krijua nga 15.000 fotografi dhe 20 orë material filmik në bashkëpunim me një punonjës të ORF. Paraqitja e qëllimshme e filmit meditativ paraqitet në një ekran të madh në cilësi HD (ose 8 ose 6 metra të gjerë, format 16: 9) me tingull në Dolby Surround në 6 altoparlantë. Kohëzgjatja rreth 2 orë, në mes të një pauze në Dardanelet në kufirin midis Evropës dhe Azisë.

Shihni tonën Shtypni informacionin për ta shkarkuar këtu për Österreich dhe këtu për GJERMANI


Ju mund të shihni të gjithë "Rrugën Ballkanike", rrugën 1.700 km nëpër Turqi dhe të gjithë Sirinë nga veriu në jug, ashtu si ishte atje pak para fillimit të luftës në 2010. Në këtë mënyrë ne ishim në gjendje të regjistronim disa nga pasuritë kulturore, disa prej të cilave tani janë shkatërruar plotësisht, përfshirë lutjen e Zotit, të lutur nga një grua në aramaisht!

 

Rruga e Jeruzalemit ndjek shtigje historike, si dhe shtigje të reja, duke përfshirë gjurmët e Kryqëzatës së Tretë dhe shtigjet e Apostullit Pal, si dhe stacione të rëndësishme në jetën e Nënë Terezës në Ballkan. Historikisht, për shembull, fusha e zogjve të zinj në Kosovë, ku u zhvillua beteja vendimtare midis serbëve dhe osmanëve në 1389; Efesi si vendi më i rëndësishëm arkeologjik në Azinë e Vogël; Ikoni në Malet e Taurit, ku në 1190 ushtria e Kryqëzatës së Tretë nën Perandorin Friedrich I "Barbarossa" u shua pothuajse tërësisht; Lufta e Trojës, ku Akili takoi vdekjen e tij dhe qëndrimet e kalit të Trojës me famë botërore; katër nga shtatë bashkësitë e krishtera të origjinës nga Zbulesa e Gjonit / Apokalipsit; Antiokia në Orontes me kishën ndoshta më të vjetër të krishterë; etj. Ekzistojnë gjithashtu disa varre të apostujve, një numër i madh i vendeve të rëndësishme historike dhe Vendeve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në rrugën për në Tokën e Shenjtë.

 

Disa nga ndjenjat dhe emocionet e prezantimeve të mëparshme para 30.000 njerëzve në AT / DE / CH janë në Libri i miqve në internet lexo ne internet. YouTube janë disa videoklipe, videot e tjera gjenden në meny Materiali bonus në dispozicion.


Për qëllime shtypi dhe reklamash të tjera Shtypni foto me cilësi për shkarkim gati.
(Fotot i nënshtrohen të drejtës së kopjimit tonë dhe sigurohen nga burimi www.jerusalemway.org lirisht i perdorshem)