Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.


Leksione filmi 2017

 

Donauwörth (Gjermani) 

Liebfrauenmünster

Fri 20.10.2017 Tetor 19.30, XNUMX PM

 

 

 


 

Gramastetten (Austria e Epërme)

Qendra e ngjarjeve Gramaphon 

Mart 11.10.2017, ora 19.30

 

 


 

Koeflach (STMK)

shtëpi popullore

E enjte 01.06.2017, ora 19.30

 

 


 

Peuerbach (Austria e Epërme)

Melodion

E martë 11.04.2017 Prill 19.30, ora XNUMX


 

Deutsch-Wagram (Austria e Poshtme)

Kisha e famullisë 

E enjte 06.04.2017, ora 19.00


 

Wilhelmsburg (Austria e Poshtme)

shtëpi popullore

Sa 11.03.2017, ora 19.00 pasdite


 

Gjermani: Hamburg

Kisha Jacobi në Hamburg

Simpoziumi Pilgrim: Fjalimi kryesor

Fri 24.02.2017 & Sht 25.02.2017


 

Gjermani: 39218 Schönebeck

Cokturhof 3, biçikletë botërore

Mart 22.02.2017, ora 19.30


 

Vöcklabruck (Austria e Epërme) 

Bashkia Vöcklabruck

E enjte 09.02.2017, ora 19.30


 

Gunskirchen (Austria e Epërme)

Shkolla shtetërore e muzikës

E enjte 02.02.2017, ora 19.00