Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Leksione filmi 2016 dhe 2015


 

Gallspach (Austria e Epërme) 

Kursaal Gallspach 

E martë 13.12.2016 Prill 19.00, ora XNUMX


 

Waidhofen / Ybbs (Austria e Poshtme) 

Plenkersaal

E enjte 01.12.2016, ora 19.30


 

Abbey Rein (Styria)

Kisha kolegjiale

Fri 25.11.2016 Prill 20, ora XNUMX pasdite


 

Ebbs (Tyrol)

Salla me shumë qëllime të Shkollës së Mesme të Re (SHMSH)

E enjte 10.11.2016, ora 19.30


 

Shën Agatha (Austria e Epërme)

Kisha e famullisë

E enjte 27.10.2016, ora 19.30

 


 

Frankenfels (Austria e Poshtme)

Gjimnazi shkollor - Shtëpia e Edukimit 

E enjte 20.10.2016, ora 19.30


 

Bärnbach (Stiria)

shtëpi popullore

E enjte 22.089.2016, ora 19


 

Staatz (Austria e Poshtme)

Kisha e famullisë Staatz

Mart 14.09.2016, ora 19.30


 

Thalheim afër Wels (Austria e Epërme)

Përkulur nga Muzeu

Fri 02.09.2016 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite


 

Fulda (Gjermani)

Kisha e famullisë së qytetit

Fri 01.07.2016 Prill 20, ora XNUMX pasdite


 

Eschborn (Gjermani)

Shtëpi me shumë gjenerata

Fri 24.06.2016 Prill 20, ora XNUMX pasdite


 

Steyregg (Austria e Epërme)

Bashkia

E enjte 02.06.2016, ora 19.30


 

Leonding 

Kisha e famullisë së qytetit të Shën Michael

Fri 20.05.2016 Prill 20, ora XNUMX pasdite


 

Tamsweg

Kisha e famullisë

E enjte 10.03.2016, ora 19.30


 

Taxham

Kisha e famullisë 

Mart 24.02.2016, ora 19.30


 

Buchkirchen (Austria e Epërme)

Qendra e ngjarjeve

E enjte 28.01.2016, ora 19


 

Radstadt

Bashkia

E enjte 12.11.2015, ora 19


 

Raab (Austria e Epërme)

Shkollë e re e mesme 

E enjte 5.11.2016, ora 19.30


 

Windischgarsten (Austria e Epërme)

Shtëpia e kulturës në Römerfeld

Fri 23.20.2015 Prill 20, ora XNUMX pasdite


 

Manastiri Shën Florian (Austria e Epërme)

Sallë mermeri

E enjte 8.10.2015, ora 19.30


 

Marshim

shtëpi popullore

E enjte 17.09.2015, ora 19.30


 

Hornburg (Gjermani)

Kisha e Shën Mërisë

Sa 20.06.2016, ora 20 pasdite


 

Wernigerode (Gjermani)

Stallat princërore

E enjte 18.06.2015, ora 19.30


 

Vjenë - Kisha e Qytetit Kopshti

Galvanigasse 1-3 (rrethi 21)

E enjte 11.06.2015, ora 20


 

Lebring-Shën. Margaret (STMK)

Fri 29.05.2015 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite


 

Feldkirch (Vorarlberg)

Shtëpia Montfort

Sa 23.05.2015, ora 19.30 pasdite


 

Vestenthal (Austria e Poshtme)

Kisha e famullisë

E enjte 23.04.2015, ora 19.30


 

Zwettl (Austria e Poshtme)

Bashkia

E enjte 16.04.2015, ora 19.30


 

Weyer (Austria e Epërme)

Palester

E enjte 19.03.2015, ora 19.30


 

Salzburg

Dhoma SN

E hënë 09.03.2015, ora 19.30


 

Sondazhet në Innkreis (Austria e Epërme)

Salla për shumë qëllime

Mart 04.03.2015, ora 19.30


 

Atzenbrugg (Austria e Poshtme)

Gasthaus zur Kirchenwirtin / Serloth

E enjte 26.02.2015, ora 19.30


 

Mautern / Danub (Austria e Poshtme)

Salla Romake

E martë 03.02.2015 Prill 19.00, ora XNUMX