Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Leksione filmi 2014 dhe 2013

Linz (Austria e Epërme): KH Elisabethinen, Palmenhalle, Ne jemi 16. und E Enjte 17.01.2013, Orën 19.30

 


Vjenë: Kisha Përkujtimore e Këshillit Lainz-Speising, Mart 30.01.2013, ora 19.00

 


Leibnitz (STMK): Qendra Kulturore, e Enjte 07.02.2013, ora 19.30Neudörfl (BGLD): Martinihof, Fri 22.02.2013, ora 19.30

 


Kirchschlag në Bucklige Welt (Austria e Poshtme): Shtëpia e Pasioneve, Thu 28.02.2013, 19.30:XNUMX p.m.

 


Lafnitz (STMK): Kultursaal, e martë 05.03.2013, ora 19.30

 


Feistritz / Drau (KÄRNTEN): shtëpi e komunitetit, E enjte 07.03.2013, ora 19.30

 


Berchtesgaden (Bayern): BERGinale në shtëpinë e kongresit, E enjte 21.03.2013, ora 20.15

 


Unzmarkt-Frauenburg (STMK): Festsaal, e martë 09.04.2013 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Knittelfeld (STMK): Kulturhaus, e Enjte 11.04.2013 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Dorfen (BAVARIA E sipërme): Kisha e Pelegrinazhit, e Enjte 18.04.2013 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Gmünd (Austri e Poshtme): Herz-Jesu-Kirche, e enjte 25.04.2013 Prill 20.00, ora XNUMX pasdite.

 


Grossarl (SZBG): gjimnazi HS, e martë 30.04.2013 prill 20.00, ora XNUMX pasdite.

 


Reichenburg (ZVICR): kisha e famullisë, Mart 22.05.2013, ora 20.00


Zollikon afër Cyrihut (ZVICR): kisha Zollikerberg, Fri 24.05.2013 Prill 20.00, ora XNUMX pasdite

 


Göttweig (Austri e Poshtme): STIFTSKIRCHE, e enjte 06.06.2013, ora 20.00:XNUMX pasdite

 


Klagenfurt (KÄRNTEN): DOM, e martë, 18.06.2013 qershor 20.00, ora XNUMX

 


Passau (Bavari): Kisha e pelegrinazheve Maria Hilf, leksion i HAPUR AIR, e Premte 26.07.2013 Korrik 21.00, ora XNUMX pasdite.

 


Shën Margarethen (BGLD): RÖMERSTEINBRUCH, e enjte 22.08.2013, 20.30 pasdite

 


Kleinwalsertal (VBG): Walserhaus në Hirschegg, E martë 03.09.2013 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Au / Bregenzerwald (VBG): Salla e fshatit, E Enjte 05.09.2013, Orën 19.30

 


St. Ulrich am Pillersee (TIROL): Qendra e kulturës dhe sportit, Fri 20.09.2013 Prill 20.00, ora XNUMX pasdite


Steyrermühl (Austria e Epërme): ALFA - Muzeu për Prodhimin e Papermenëve E enjte 03.10.2013, ora 19.30

 


Wiener Neustadt (Austri e Poshtme): Teatri i Qytetit, E enjte 17.10.2013, ora 19.30

 


Traun-Oedt (Austria e Epërme): Salla e Famullisë, e Martë 23.10.2013, ora 19.30.

 


Strobl / Wolfgangsee (Sbg.): Gjimnazi i HS, e enjte 07.11.2013, Orën 19.30

 


Eben im Pongau (Sbg): Palestër e shkollës fillore, e enjte 14.11.2013 nëntor 19.30, XNUMX pasdite.

 


Brunnenthal (Austria e Epërme): salla me shumë qëllime, e Shtunë, 16.11.2013 Nëntor 19.30, ora XNUMX

 


Neumarkt am Wallersee (SZBG): Festsaal, Wed 27.11.2013,19.30, ora XNUMX


Prellenkirchen (Austria e Poshtme): qendër kulturoreE enjte, 12.12.2013 nëntor 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Gallspach (Austria e Epërme): Kursaal, E Enjte 19.12.2013, 19.00:XNUMX p.m.

 


Rabenstein (Austria e Poshtme): Komuniteti dhe qendra kulturore, E martë 16.01.2014 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Shën Thomas / guri i fshikëzës (Austri i Epërm): Palester, Fri 21.02.2014 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Shën Veit an der Glan (Karinthia): Sallë lulesh, Fri 07.03.2014 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Brixen / Westendorf (Tirol): Alpenrosensaal Westendorf, Fri 21.03.2014, ora 19.30


Zwentendorf (Austria e Poshtme): Donauhof, E enjte, 10.04.2014 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Linz (Austria e Epërme): Kisha Famullitare e Bariut të Mirë, Fri 04.04.2014 Prill 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Innsbruck / Maria am Gestade (Tirol):  Kisha e famullisë, E enjte, 24.04.2014 nëntor 19.30, ora XNUMX pasdite


Salla e Keqe (Austria e Epërme): Kisha e famullisë së qytetit, E martë 06.05.2014 maj 19.30, ora XNUMX pasdite


Altach (VBG): Kisha e famullisë, E enjte, 15.05.2014 maj 19.30, ora XNUMX

 


Asperhofen (Austria e Poshtme): Ajër i Hapur në Siegersdorf, Fri 06.06.2014 Prill 20.30, ora XNUMX pasdite


Schlierbach (Austria e Epërme): Kishë kolegjiale, E enjte 12.06.2014, ora 20.00


Bad Ischl (Austria e Epërme): Kisha e famullisë, E martë 24.06.2014, ora 20.00 pasdite


Böheimkirchen (Austri e Poshtme): Ballroom, E martë 16.09.2014 maj 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Ried in der Riedmark (Austria e Epërme): Kisha e famullisë, E enjte, 25.09.2014 nëntor 19.30, ora XNUMX pasdite

 


Rainbach im Mühlkreis (Austria e Epërme): Shkollë e re e mesme, E enjte, 09.10.2014 maj 19.30, ora XNUMX


Spielberg (Stiria) / kultura në qendër, E martë 14.10.2014, ora 19.30 pasdite


Graz (Stiria): Kisha e Engjëjve Mbrojtës, E enjte 16.10.2014, ora 19.30


Abbey Lambach (Austria e Epërme), E martë 04.11.2014, ora 19.30 pasdite


Jochberg (Tirol): Kultursaal, e enjte 06.11.2014 nëntor 19.30, ora XNUMX

 


Rohrdorf (GJERMANI) | Turner Hölzl, Sa 15.11.2014, ora 20.00 pasdite

 


Eggerding (Austria e Epërme), E enjte, 20.11.2014 Prill 19.30, ora XNUMX

 


Mank (Austria e Poshtme): Njeriu i Bashkisë, Mart 03.12.2014, ora 19.30

 


Türnitz (Austria e Poshtme): Velo, E enjte, 11.12.2014 maj 19.30, ora XNUMX