Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Leksione filmi 2012 dhe 2011

Rohrbach (Austria e Epërme): City Hall Centro, E enjte 01.12.2011, ora 19.30


Mödling (Austri e Poshtme): Kisha Famullitare e Shën Othmar, Mart 07.12.2011 Orën 19.00

 


Linz (Austria e Epërme): Festsaal Landespolizeikommando, e martë 13.12.2011 dhjetor 18.30, ora XNUMX pasdite
PREZANTIMI I LIBRIT me FILMIN E SHKURTR


Abtenau (SZBG): Shkolla fillore e gjimnazit, Mart 14.12.2011 Orën 19.00

 


Eisenstadt (BGLD): Katedralja e Shën Martinit, e martë 17.01.2012 janar 19.00, ora XNUMX pasdite.

 


Shën Margarethen (BGLD): Shtëpia Bethanien, e enjte, 19.01.2012 janar 19.00, ora XNUMX pasdite.

 


Lafnitz (STMK): Kultursaal, Fri 10.02.2012, ora 19.30

 


Ulmerfeld-Hausmening (Austri e Poshtme): Kisha e Famullisë, e Enjte, 23.02.2012 Shkurt 19.30, ora XNUMX

 


Hitzendorf (STMK): Salla e Qershive, E enjte 15.03.2012, ora 19.30

 


Shën Margarethen / Raab (STMK): Hügellandhalle, Sa 17.03.2012, 19.30:XNUMX p.m.

 


Jennersdorf (BGLD): Kisha e Famullisë së Qytetit, Pra 18.03.2012, 18.00:XNUMX p.m.

 


 Shën Valentin (Austri e Poshtme): Salla sportive Langenhart, Fr 30.03.2012, 19.30:XNUMX p.m.

 


 Baumgartenberg (Austria e Epërme): Marktstadl, e martë 17.04.2012, 19.30:XNUMX p.m.

 


Pühret / Mühlkreis (Austria e Epërme): kisha e famullisë, E enjte 19.04.2012, ora 19.30

 


Pinggau (STMK): Qendra e Komunitetit, Fr 27.04.2012, 20.00:XNUMX p.m.

 


Kirchschlag (Austria e Epërme): Kisha e Famullisë, Sa 05.05.2012, ora 20.00 pasdite

 


Mauthausen (Austria e Epërme): Donausaal, E enjte 24.05.2012, ora 20.00Linz (Austria e Epërme): Landeskulturzentrum Ursulinenhof, E martë 29.05.2012 Prill 20.00, ora XNUMX

 


Sonntagberg (Austri e Poshtme): Bazilika e Pelegrinazhit, Fr 01.06.2012, 20.30:XNUMX p.m.

 


Ottnang / Hausruck (Austria e Epërme): Shkolla fillore e gjimnazit, Fr 15.06.2012, 20.00:XNUMX p.m.

 


Neustadtl / Donau (Austria e Poshtme): Nadlingerhof, Sa 28.07.2012, 20.30:XNUMX p.m.

 


Großgmain (SZBG): Marienheilgarten, Thu 16.08.2012, 20.30:XNUMX p.m.

 


Illmitz (BGLD): Kisha e Famullisë, Fr 31.08.2012, 20.30:XNUMX p.m.

 


Linz (Austria e Epërme): Friedenskirche, e enjte 13.09.2012, ora 19.30

 


Kremsmünster (Austria e Epërme): STIFTSKIRCHE, Fri 28.09.2012, ora 20.00 e pasdites

 


Vjenë: STEPHANSDOM, Fr 05.10.2012, 20.00:XNUMX p.m.

 


Steyr (Epërme e Austrisë): Kisha e Famullisë Shën Michael, Fri 12.10.2012, ora 20.00 e pasdites

 


Wildon (Styria): Kështjella Wildon, e Enjte, 18.10.2012 Tetor 19.30, ora XNUMX pasdite.

 


Wolfsberg (KÄRNTEN): Qendra e Ngjarjeve KUSS, Fr 19.10.2012, 20.00:XNUMX p.m.

 


Melk (Austria e Poshtme): STIFTSKIRCHE, E martë. 30.10.2012, 19.30:XNUMX p.m.

 


Stockerau (Austria e Poshtme): kisha famullore, e Mart 07.11.2012, 19.30:XNUMX p.m.

 


Mitterkirchen (Austria e Epërme): kisha e famullisë, Mart 14.11.2012, ora 19.30

 


Burghausen (Bayern): Bürgerhaus, E martë. 11.12.2012, 20.00:XNUMX p.m.

 


Kitzbühel (TYROL): Hotel Rasmushof, e Enjte 13.12.2012 Dhjetor 20.00, ora XNUMX:XNUMX