Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Kontaktoni Impressum

  *** BULETINI I KQRKESS (ju lutem klikoni) *** 

 

  Email: info@jerusalemway.org


 

  Pronari dhe operatori

  Johannes Aschauer johannes@jerusalemway.org
   - Themelues dhe iniciator M .NYRA E JERUSALEMIT / Themelues M .NYRA E JERUSALEMIT © 2010
   - Themelues dhe Kryetar JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes eV © 2013
     (Regjistri Qendror i Shoqatave (ZVR): 228599886, Informacion rreth shoqatës shihni këtu)

  www.jerusalemweg.at   /  www.jerusalemweg.de  /  www.jerusalemway.eu  / www.jerusalemway.org   


 

 

 

  kontakt

  M .NYRA E JERUSALEMIT
  Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
  info@jerusalemway.org 

  4341 Arbing / Austri
  Tel +43/699/18 03 1970

Projektimi

Manuel Preuss

www.manuelpreuss.de

 


Programim

Zgjidhjet në internet të Krichbaumer

Markus Krichbaumer

Markt 30, 4323 Munzbach

Telefon: + 43 664 22 42 171

Email: office@krichbaumer.co.at

Web: www.krichbaumer.co.at