peshqir

peshqir

25.00 

Category:

Beschreibung

Madhësia: 120 x 60 cm
Thas me sende të vogla
Super i lehte dhe absorbues
me gjurmët e pëllumbit të paqes

informacion shtese

Peshë 0.03 kg

Komentet janë të mbyllura