Rezervoni në ANGLISHT

Rezervoni në ANGLISHT

21.00 

Category:

Beschreibung

Bestseller-i gjerman është TANI i disponueshëm në SHQIP!

Një pelegrinazh i jashtëzakonshëm: nga zemra e Evropës në këmbë për në Jeruzalem!

Distanca nga Austria në Jeruzalem arrin në 4,500 kilometra (2,796 milje)! Tre burra u nisën në qershor 2010 dhe udhëtuan në këtë pjesë të pabesueshme në këmbë, duke arritur gjashtë muaj më vonë në 24 dhjetor në Betlehem dhe më 26 dhjetor në Jeruzalem.

Johannes Aschauer, Otto Klär dhe David Zwilling - dy policë dhe një ish-kampion garash në ski - ndërmorën këtë udhëtim të jashtëzakonshëm pelegrinazhi dhe ndryshimin e jetës. Tejkalimi i pengesave në rrugën e tyre, duke kujtuar mësimet e historisë dhe duke vendosur të përfundojmë së bashku dhe të punojmë edhe më pas drejt një misioni paqeje.

Gjatë rrugës së tyre, ata tërhoqën kryqëzatat, ecën në shtigjet e shkelura dikur nga Apostulli Pal dhe ndoqën shtigje të ndryshme historike pelegrinësh nëpër 10 vende deri në Tokën e Shenjtë të Izraelit.

Ky libër raporton për udhëtimet e tyre, ofron njohuri për jetën e një pelegrini në përgjithësi dhe tregon në mënyrë të habitshme për aventurat, takimet dhe përvojat e tre pelegrinëve të Jeruzalemit.

Me udhëzime praktike, raporte mbi ngjarjet historike, përvojat personale, takimet shpirtërore dhe njohuritë, si dhe shumë fotografi me ngjyra dhe harta të qarta rrugore rrethojnë këtë udhëtim unik. Ata që hyjnë në këtë libër do ta gjejnë veten duke i shoqëruar në frymë dhe, përmes udhëtimit të tyre shpirtëror, duke fituar besim te Zoti!

Botimi i Parë Gjerman: Tetor 2011
Aktualisht: Botimi i 9-të, botuesi i Ekipit të Paqes JERUSALEM WAY
ISBN: 978-3200030992
Madhësia: 13.5 x 20.5 cm
Më shumë se 300 foto dhe harta me ngjyra
Faqe: 384
Lidhja: kapak i fortë
Çmimi për kopje: 21,00 € /
$ 24.99 / MB 17.50 ((plus tarifën e transportit postar)
Renditja: Përmes tonës dyqan online


informacion shtese

Peshë 0.85 kg

Komentet janë të mbyllura