GPS + leje pelegrinazhi + lakues + pëllumb

GPS + leje pelegrinazhi + lakues + pëllumb

37.00 

Category:

Beschreibung

 

 

Të dhënat GPS të krijuara dhe të zhvilluara nga ne gjatë disa viteve të punës së projektit u integruan në një aplikacion. Kjo mundëson integrimin në smartphone në mënyrën më të thjeshtë. Ne përdorim aplikacionin MAPY, i cili e ka dëshmuar veten shumë mirë, ka harta hiking me ngjyra më të mira me linja konture, harta satelitore dhe Hartat jashtë linje! Hartat offline janë perfekte për përdorim celular, kështu që nuk kërkohet internet gjatë rrugës!

Ju do të merrni të dhënat tuaja (përdoruesin dhe fjalëkalimin) për rrugën drejt vendeve të dëshiruara nga ne përmes Whatsapp. Vendet ruhen në aplikacion në menynë "Vendet dhe rrugët". Me këtë akses personal ju merrni akses të plotë në itinerarin aktual GPS dhe gjithashtu merrni POI dhe informacione rreth akomodimit në çdo vend. Këto të dhëna zgjerohen dhe përditësohen vazhdimisht nga ne. Më shumë informacion mbi instalimin dhe përdorimin e aplikacionit (kliko për ta hapur)

Shuma mbështet shoqatën "JERUSALEM WAY International Peace Team" 100 për qind për të vazhduar të mbështesin pelegrinët në rrugën e tyre me informacion, për të zhvilluar aplikacionin e tyre dhe për të qenë në gjendje të përmirësojnë vazhdimisht rrugën.

Përjashtimi i përgjegjësisë / mohimit të përgjegjësisë

Përdorimi i skedarëve GPS bëhet me kërkesën tuaj dhe me rrezikun tuaj. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për dëmtimin e pronës, dëmtimin personal ose humbjen financiare që mund të rezultojë nga qasja ose përdorimi i skedarit GPS. Për më tepër, asnjë përgjegjësi nuk merret përsipër për ndonjë dëm të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, pretendime për dëme, mosmarrëveshje për të drejtën e kalimit dhe të ngjashme, gabime GPS në rrugë, shtigje ose rrugë ose ura të bllokuara, zona të pakalueshme, si dhe dëme pasuese të ndonjë lloji dhe për çdo arsye ligjore të shkaktuar nga qasja ose përdorimi i skedarëve GPS mund të rezultojë. Ndalohet kalimi i të dhënave GPS te PALËT E TRETA pa pëlqimin tonë me shkrim!

informacion shtese

Peshë 0.10 kg

Komentet janë të mbyllura