Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

BLOGET / RAPORTET E UDHËTIMIT

Këtu janë disa blogje nga pelegrinët në Rrugën e Jerusalemit.

 

Shënim: Shumë raporte dhe foto të tjera aktuale të udhëtimit shihni tonë Faqja e Facebook

 


Rosanna Brusadelli në këmbë nga Zvicra në Jeruzalem! Si një grua e vetmuar gjatë gjithë rrugës. E pabesueshme!


Polici gjerman shkon në Jerusalem për PAQE!

 

Hans Graßer, komandanti në pension i policisë dhe dhjaku nga Bavaria u nis për në Whitsun 2013 për të bërë një pelegrinazh në Jeruzalem! Ai tani është i pari që shënon rrugën e paqes me ngjitësen JERUSALEM WAY.

Ne të tre dhe ekipi i paqes i themeluar nga Johannes Aschauer në janar 2013 do të presim Johann në leksionin e filmit në kishën kolegjiale Göttweig dhe do ta shoqërojmë atë në Vjenë.

Në Vjenë do të lëshohet për herë të parë leja e pelegrinit të Jerusalemweg-it dhe vula e pelegrinit.Planifikohet që këtë akt ceremonial në Katedralen e Shën Stefanit ta marrë personalisht kardinali Schönborn! Një hap i madh, madje epokal dhe një tjetër urë lidhëse mes kishës dhe ndërkombëtarëve - feve dhe popujve - që lidh projektin e paqes RRUGA JERUSALEM!

Më në fund, një takim është planifikuar në Qytetin e OKB-së, ku shpresojmë se çdo pelegrin i Jeruzalemit do të bie zile e paqes atje në të ardhmen dhe në të njëjtën kohë do të marrë një dokument zyrtar i cili nënvizon karakterin paqësor të Rrugës së Jeruzalemit.

 

Johann Graßer arriti në Jeruzalem në këmbë më 30.11.2013 nëntor XNUMX: Link në faqen e tij në Facebook

 


Peter Elstner në këmbë nga Zvicra në Jeruzalem!


Paul Silberbaur nga Ulm në Gjermani me biçikletën e tij në Jerusalemweg!