Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

ZEMRA E EUROPES_SWITZERLAND & AUSTRIA

Ecje dhe kulturë nga kufiri francez në Gjenevë përmes të gjithë Zvicrës dhe Austrisë në kryeqytetin federal Vjenë. Kjo është e treta nga gjithsej shtatë etapat në rrugën ndërkombëtare të paqes dhe kulturës midis Spanjës dhe Tokës së Shenjtë! Zbuloni me ne pikat kryesore kulturore dhe natyrore, kompakte dhe me shumë paqe! Hotelet, manastiret dhe akomodimet e pelegrinazheve të zgjedhura personalisht, shoqëruesit e vazhdueshëm të udhëtimit nga ekipi i Jerusalemweg dhe trajneri ynë sigurojnë një mjedis të përsosur për këtë.

 

Kjo fazë në Rrugën e Jeruzalemit është me të vërtetë unike midis Spanjës dhe Tokës së Shenjtë: Ajo na çon nëpër të gjitha Alpet dhe zemrën e Evropës! Ne fillojmë në Francë dhe kalojmë kufirin me Zvicrën në këmbë afër Gjenevës, kalojmë të gjithë Zvicrën, peisazhe të mrekullueshme malore dhe liqenore na presin, kalojmë mitet për në manastirin Maria Einsiedeln, kalojmë Arlberg në Austri dhe zbulojmë zonat kulturore jashtëzakonisht simpatike dhe pikat kryesore historike të vendit alpin nga perëndimi në lindje deri në kryeqytetin federal Vjenë. Më në fund, në Katedralen e Shën Stefanit, ne madje marrim vulën origjinale të Jerusalemweg me një pëllumb paqeje për kalimin tonë të pelegrinit, një udhëtim unik po mbaron këtu në zemër të Evropës!

DATA E UDHËTIMIT: Ky udhëtim është realizuar në vitin 2021. Albumi i fotografive do t'ju dërgohet sipas kërkesës.

 

Disa nga pikat kryesore janë: Gjatë rrugës në shtigjet më të bukura të pelegrinazhit, përgjatë luginave të egra dhe romantike të lumenjve dhe mbi disa kalime alpine dhe përmes luginave malore, rruga unike na çon nëpër peizazhin e larmishëm në zemër të Evropës. Ngjarje të ndryshme të tilla si Gjenevë me Liqenin e Gjenevës, duke përfshirë vreshtat, faltoren kombëtare Flüeli Ranft, Brünig Pass, Liqeni i Lucernit, Interlaken, Schwyz, Haggenegg, Mythen, Maria Einsiedeln, Liqeni i Cyrihut, Appenzellerland, Arlberg, Lugina e Inn, Innsbruck, Wolfsklamm pelegrinazhi, Tyrol's Tyrol Mariendom Linz, kampi i përqendrimit Mauthausen, Melk Abbey, Wachau & Dürnstein, Vjenë me Pallatin Schönbrunn, Heldenplatz dhe Katedralen e Shën Stefanit, ..

 

përshtypjet

 

- Fotot nga Inspektimi i rrugës Zvicër & Austri

- Fotot nga Pelegrinazhi në Jerusalem Way Zvicër (2021)

- Fotot nga Pelegrinazhi në Jerusalem Way Austri (2020)

 

Fundi bëhet fillimi: Peizazh magjepsës nga Danubi në Detin Egje, kështu që kalimi i duhur në pelegrinazh përmes Ballkanit të paprekur turistikisht (Pjesa IV / VII) JERUSALEM VDES!