Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Pelegrinazhe të përbashkëta në Rrugën e Jeruzalemit

 

Pelegrinazh në Luginën e Danubit në Shtegun e Jeruzalemit

 

--- HAP FOTO ALBUMIN E PELEGRIM KETU ---

 

Së bashku në pelegrinazhin më të gjatë në botë dhe në të njëjtën kohë një rrugë paqësore dhe kulturore ndërkombëtare!

 

Data: E premte 21 maj - E diel. 23 maj 2021 (Rrëshaja)

 

Ne jemi duke bërë një pelegrinazh drejt Jeruzalemit përmes Austrisë dhe kështu gjithashtu japim një kontribut për turizmin dhe industrinë e mikpritjes. Pelegrinazhi nuk është vetëm i modës, por është edhe një kompensim i qëndrueshëm! Ne jemi në këmbë dhe me një minibus në zonë Passau në Abbey Wilhering / Linz.  

 

Faza e parë: Kufiri i Gjermanisë afër Passau në Engelhartszell
Faza e dytë: Engelhartszell në Inzell (Schlögener Schlinge)
Faza e tretë: Inzell në Wilhering Abbey / Linz

 

Koha e udhëtimit: 3 ditë

Qëndrimet gjatë natës: Engelhartszell Barierat romantike të shtëpive dhe Inzell Gasthof Reisinger

Route: Harta dhe GPS

Fillimi dhe mbarimi i udhëtimit: Linz

Shënim: Mos harroni të planifikoni udhëtimin tuaj personal të mbërritjes / kthimit!
Një udhëtim me mikrobusin tonë është e mundur për në dhe nga vendi i nisjes sipas kërkesës.

 

Pika e takimit: Stacioni i trenit Linz në 07.50 të mëngjesit (mbërritja me tren është e mundur nga Vjena dhe Salzburgu). Në orën 08.00 të mëngjesit nisemi së bashku me minibusin tonë drejt Passau në fillim të pelegrinazhit

 

Disa nga pikat kryesore janë: Pamja e Pashkës në Cafe Blaas, Rrënojat e Vichtenstein, Abacia Engelszell, Rrënojat e Haichenbach (Hapni pamjen panoramike 360 ​​shkallë), Lak Schlögener, Inzell, Haibach, Aschach an der Donau, liqene banje Feldkirchen, Ottensheim, Abbey Wilhering. Nëse është e mundur, përfundoni duke ecur në këndin e këndit në Linz Castle (gjithashtu ndodhet direkt në Jerusalemweg, shih itinerarin).

 

Ne shkojmë nën rreth 20 km të shpërndara gjatë ditës, regjistrimit dhe informacionit info@jerusalemway.org ose +43/699/18031970

 

Detaje dhe informacione në lidhje me udhëtimet: Shikoni këtu

 

Ju lutemi regjistrohuni sa më shpejt të jetë e mundur, maksimumi 15 pjesëmarrës!