Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Pelegrinazhe të përbashkëta në Rrugën e Jerusalemit në Ballkan (28.08.2021/10.09.2021/XNUMX deri më XNUMX/XNUMX/XNUMX)

 

Ishte një udhëtim i mrekullueshëm UNIK!!!

Një raport i shkurtër udhëtimi me foto shikoni faqen tonë në Facebook. Më shumë foto dhe përshtypje nga i gjithë udhëtimi janë këtu në albumin online:

--- Fotot / përshtypjet: HAPE KËTU ---


Rrugës për në Jerusalem nga Austria në Greqi

 

Së bashku në pelegrinazhin më të gjatë në botë dhe në të njëjtën kohë një rrugë paqësore dhe kulturore ndërkombëtare!

Data: e shtunë 28 deri të enjten 09 shtator 2021 (13 ditë)

 

Fillimi i udhëtimit: Vjena rreth orës 08.30 të mëngjesit. (Koha dhe pika e takimit do të përcaktohet)

Fundi i udhëtimit: Vjena drejt mbrëmjes (Udhëtim kthimi me mikrobus nga Greqia ose me aeroplan)

 

Shënim: Mos harroni të planifikoni udhëtimin tuaj personal të mbërritjes / kthimit! Një udhëtim me mikrobusin tonë është e mundur për në dhe nga vendi i nisjes sipas kërkesës.

 

Shtegu i Jeruzalemit nëpër Ballkan është unik nga pikëpamja kulturore dhe skenike - përjetoni peisazhin magjepsës nga Danubi në Egje! Luginat e bukura të lumenjve, shtigjet e Apostullit Pal, gjurmët e Nënë Terezës, rajonet e verës romantike, rruga e manastirit serb, rrënojat dhe pagëzimi i kishës së parë në Evropë, gjurmët e III. Kryqëzatë, shëtitje në Via Egnatia dhe në fund deti shumëngjyrësh

 

 

Disa nga pikat kryesore janë: Budapest - Mohacs - Novi Sad - Ura e Ylberit - Kalaja e Kale - Beograd - Manastiri Zica - Usce - Leposavic - Mitrovicë e Kosovës - Fusha e Zogut të Zi - Prishtinë - Manastiri i Graçanicës - Janjevë - Letnica - Shkup - Shtëpia Nënë Tereza - Kryqi i Mijëvjeçarit në malin Vodno - Rezervuari i Mladostit - Manastiri i Studenicës - Demir Kapija / Zona e Verërave - Selanik - Via Egnatia - Eikosifoinissa - Philippi - Rruga e Shën Palit - Kavala - Porto Lagos - Maroneia - Alexandroupolis - Far - Kipi / Ipsala (kufiri me Turqinë)

 

Përshtypjet / fotot e udhëtimeve të mëparshme: Shih menunë Ballkan

 

Ne shkojmë nën rreth 20 km të shpërndara gjatë ditës, regjistrimit dhe informacionit info@jerusalemway.org ose +43/699/18031970

 

Një zgjatje individuale e udhëtimit është opsionalisht e mundur, për shembull për të bërë një pushim larjeje në Greqi. Fluturimet Selanik - Vjenë janë të përditshme! Statusi: maj 2021

 

Udhëtim kthimi me mikrobusin tonë ose mundësisht me aeroplan nga Aeroporti i Stambollit (fluturim direkt). Ne jemi ende duke sqaruar detajet këtu.

 

Shënim: Nëse tranziti lejohet ende vetëm për turistët në Hungari deri në gusht, ne do të fillojmë udhëtimin në Serbi (Novi Sad). Nderungen vorbehalten.

 

 Detaje dhe informacione në lidhje me udhëtimet: Shikoni këtu

 

Ju lutemi regjistrohuni sa më shpejt të jetë e mundur, maksimumi 15 pjesëmarrës!