Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Јаносоморија - Лебени
31,03 км / ↓ 125 м / ↑ 128 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

ИНФО: GPS е точен - ТЕКСТ е сè уште СТАР - ќе биде нов !! Статус 02_2019

 

 

Во споредба со фазите од последните неколку недели, денешната етапа е една од лежерните, практично нема наклони, многу природа и малку сообраќај, па е сцена за одмор.

Оваа етапа завршува во центарот на градот, во црквата Света Марија и Сент Готхард, каде ресторани, продавници и опции за сместување исто така ги нудат своите услуги.

 

ОВДЕ ДА СЕ преземете ГПС рутата на вашиот мобилен телефон


Слики

Податоци и факти

Растојание: 31,03 км
Разлика во надморска височина: 15 м
Највисока точка: 123 м
Најниска точка: 108 м
Вкупно искачување: 128 м
Вкупно потекло: 125 м