Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Вирмла - Перкерсдорф
34,49 км / ↓ 688 м / ↑ 707 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

Оваа етапа води до Пуркерсдорф, западно предградие на главниот град на Австрија - Виена. Преку Сигерсдорф стигнувате до работ на Талнер Фелд близу Зигартцкирхен. Понатаму, во оваа популарна зона за пешачење, доаѓаме до локалната зона за рекреација за проблематичните жители на виенскиот град, поточно ридскиот и листопаден пејзаж на Виена Вудс (планинарски регион Тропберг), преку кој стигнуваме до сценската дестинација Пуркерсдорф. На оваа рута се наоѓа многу посебен хотел, имено хостилот за аџии на Габриеле Визер и Франц Енкин во 3041 Сигерсдорф, Хаупстраше 4. На патот е таканаречениот „Ерусалим-Јакобсвегиуте“, пријавете се на +43 664 5300848 или +43 664 8207027. Има базен во градината и ако имате среќа можете да готвите за аџии.

 

Преземете ја рутата за GPS на вашиот мобилен телефон


Слики

Податоци и факти

Растојание: 34,49 км
Разлика во надморска височина: 357 м
Највисока точка: 549 м
Најниска точка: 192 м
Вкупно искачување: 707 м
Вкупно потекло: 688 м