Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Опатија Гетвајг - Вирмла
33,21 км / ↓ 633 м / ↑ 434 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

Вистина е, сега повторно пешачиме на југ. Всушност, тоа беше ден порано кога одевме на пат од Дунав кон опатија Гетвејг. Преку Паудорф и Валперсдорф, не многу бараната патека од Ерусалим нè води низ области кои интензивно се користат за земјоделство до барокната опатија Херцегенбург. Патеката завршува на сцената пред општинската канцеларија на Вермла

 

Преземете ја рутата за GPS на вашиот мобилен телефон


Слики

Податоци и факти

Растојание: 33,21 км
Разлика во надморска височина: 233 м
Највисока точка: 425 м
Најниска точка: 192 м
Вкупно искачување: 434 м
Вкупно потекло: 633 м