Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Кликнете на картата за да ја прикажете целата рута Австрија
(Вметнувањето на картичката трае неколку секунди)

 

Австрија

GPS е достапен за сите земји од Шпанија до Ерусалим!

За детали, видете во менито РУТ


Трасата низ Австрија е на околу 850 км и затоа е малку подолг од Камино де Сантијаго во Шпанија, на пример. Означување: Маршрутата низ Австрија е обележана скоро континуирано, се работи на општо завршување, така што беа обележани многу делови на ПАТОТ ЈЕРУСАЛИМ во повеќе од 15 земји.

 

Под сите 34 фази вклучувајќи ГПС од Ерусалим Вег преку Австрија: