Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Книга за гости

Ја деактивиравме книгата за гости од 2021 година. Ве молиме, напишете ни ги вашите повратни информации, било за маршрутата, предавањето, книгата, сместувањето, ... по е-пошта info@jerusalemway.org

 

Белешка: Во иднина, треба да биде можно да се внесат повратни информации за рутата и сместувањето директно во апликацијата JERUSALEM WAY. Апликацијата сè уште е во фаза на развој, видете исто така информации во Мени на рута