Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Донирајте - помогнете ни

ЈЕРУСАЛИМ ПАТОТ води како меѓународен пат на мирот
од Шпанија низ Европа и Азија до Ерусалим:
ОД КРАЈОТ, Низ срцето на Европа, до почетокот!

НАЧИНОТ ЕРУСАЛИМ ги поврзува религиите и народите по уникатен пат на мирот.

ЈЕРУСАЛИМВЕГ се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Она што ги дели религиите и народите
можеме да ги поврземе за inубените луѓе!

„Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира - осветлува сè и гради мостови меѓу сите луѓе!

Има само една религија - религија на LOубовта!

ЕРУСАЛИМ WAY Меѓународен тим за мир

... како непрофитна организација си постави цел да го воспостави Ерусалимскиот пат како меѓународен мировен проект. Патеката води низ над 15 земји, поврзувајќи ги континентите во Европа и Азија со Светата земја. Ова создава најдолг пат на културата и мирот што ги поврзува религиите и народите.

Ве молиме, помогнете ни со вашата донација и создадете свое лично парче мозаик за Ерусалимскиот пат, уникатен мировен проект!

Со вашата донација овозможувате воспоставување на Ерусалимскиот пат!

ТИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ!
ЈЕРУСАЛИМ ВЕЈ меѓународен тим за мир

Ве молиме помогнете на нашиот проект - многу ви благодарам!

 

За да донирате, само кликнете на жолтото копче погоре. Може да направите донација и преку банкарски трансфер. Нашите банкарски податоци се:

ЈЕРУСАЛИМ НАЧИН - Меѓународен тим за мир
ИБАН: AT28 3500 0000 0002 8811
БИЦ: RVSAAT2S

формулар за донација

Фелдер