Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Аумонт-Аубрак - Сен-Албан
14,79 км / ↓ 408 м / ↑ 321 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Beschreibung


Слики

Податоци и факти

Растојание: 14,79 км
Разлика во надморска височина: 178 м
Највисока точка: 1.096 м
Најниска точка: 918 м
Вкупно искачување: 321 м
Вкупно потекло: 408 м