Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Конки - Колинхак
21,26 км / ↓ 435 м / ↑ 762 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Beschreibung

Оваа фаза трае повторно без директен контакт со Лот, но на височините јужно и западно од Лот. Претежно се шетаме од главните оски на висока висорамнина, по која се искачуваме веднаш на почетокот на сцената. На Сенергејси сме на потекло од ова плато. Тука црквата Свети Мартин нè повикува да ја посетиме, покана што треба да ја прифатиме. Еспејрач, најголемиот град на оваа сцена, не чека во долината. По напуштањето на Еспејрач следува второ искачување, каде повторно го достигнуваме нивото на платото кај Кампањак. Stayе останеме на оваа висина до сценското место Голинхац.


Слики

Податоци и факти

Растојание: 21,26 км
Разлика во надморска височина: 366 м
Највисока точка: 680 м
Најниска точка: 314 м
Вкупно искачување: 762 м
Вкупно потекло: 435 м