Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

ЕРУСАЛИМ НАЧИН: Србија
28,72 км / ↓ 232 м / ↑ 232 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Beschreibung

Област Ерусалим Вег Белград (пример сцена)


Слики

Вливот на Сава / Дунав Вливот на Сава / Дунав

Податоци и факти

Растојание: 28,72 км
Разлика во надморска височина: 72 м
Највисока точка: 141 м
Најниска точка: 69 м
Вкупно искачување: 232 м
Вкупно потекло: 232 м