Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Ривадисо - Палас де Реи
25,93 км / ↓ 430 м / ↑ 691 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

На сцената до Палас де Реи наидуваме на еден поголем град, имено Мелиде. Се препорачува посета на Санта Марија де Мелид со нејзините добро познати wallидни слики. Историско сведоштво е и Monasterio / Hospital de Sancti Spiritus од 14 век. Сценското место Палас де Реи се преведува како „Кралска палата“, но нема докази дека соодветната зграда некогаш стоела тука.

 

Преземете ја рутата за GPS на вашиот мобилен телефон


Места по трасата

Ривадисо - О Рио - Педридо - А Фрага Алта - Боенте де Ариба - Раидо - Мелиде - Десекабо - О Лебоиро - О Кото - А Кампанила - Казанова - Понте Кампања - А Таберна - Сан Хулијан - О Карбилал де Абаиксо - Понтероксан - Палас де Паротекс Реи


Слики

Податоци и факти

Растојание: 25,93 км
Разлика во надморска височина: 265 м
Највисока точка: 569 м
Најниска точка: 304 м
Вкупно искачување: 691 м
Вкупно потекло: 430 м