Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Кликнете на картата за да ја прикажете целата рута Шпанија
(Вметнувањето на картичката трае неколку секунди)

 

Шпанија

GPS е достапен за сите земји од Шпанија до Ерусалим!

За детали, видете во менито РУТ

 

Трасата низ ШПАНИЈА е околу 840 км. Обележување: Обележани се многу области, се работи на општо завршување, во меѓувреме многу делови на ПАТОТ ЈЕРУСАЛЕМВЕГ / ЈЕРУСАЛИМ се обележани во повеќе од 15 земји.

 

Подолу се сите нив 35 фази вклучувајќи ГПС од Ерусалим Вег Шпанија: