Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Швехат - Брук ан дер Леита
33,72 км / ↓ 188 м / ↑ 181 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

Од центарот на Швехат одиме кон Швадорф, денес поминуваме низ бројни електрани на ветер и одиме низ навидум бесконечни земјоделски области. Значи, добиваме впечаток за овој прекрасен и медитативен агол на Австрија, кој е многу популарен кај многу туристи, а во исто време добиваме и прв вкус на огромниот пејзаж на Унгарија што лежи пред нас. Крајот на сцената е Брук ан дер Леита, градот нуди сè што посакува срцето на еден аџија, а на горештините се препорачува заобиколување кон големиот отворен базен!

 

Преземете ја рутата за GPS на вашиот мобилен телефон


Слики

Податоци и факти

Растојание: 33,72 км
Разлика во надморска височина: 84 м
Највисока точка: 235 м
Најниска точка: 151 м
Вкупно искачување: 181 м
Вкупно потекло: 188 м