Сè започнува со првиот чекор ...

На Ерусалимски начин е најдолгата аџилак и меѓународна рута за мир и култура во светот!

На Ерусалимски начин ги поврзува религиите и народите во уникатен мировен проект.

На Ерусалимски начин се залага за меѓусебно признавање и толеранција.

Loveубовта, најсилната сила во универзумот, продира, осветлува сè и гради мостови помеѓу сите луѓе!

 

Аџилакот создава отвореност за средби, ги намалува предрасудите и стравовите и ја зајакнува довербата - основна доверба! Наводните граници меѓу народите и религиите можат да бидат премостени од индивидуални луѓе во loveубов и меѓусебно почитување.

Блуденц - Далаас
17,29 км / ↓ 433 м / ↑ 713 м
Преведете на други јазици Прикажи мапа во режим на цел екран

Профил на висина


Beschreibung

Оваа етапа нè носи 17 километри и 200 метри надморска височина поблиску до преминот Арлберг. Следната етапа е речиси со иста должина, но потоа има уште 1000 метри искачување. Значи, ако размислувате за комбинирање на двете фази, навистина мора да бидете во многу добра форма. За време на денешната етапа, повеќе не се движиме по работ на долинското дно, туку пешачиме најмногу по потокот „Алтенц“, понекогаш прилично долги, прави делови лежерно на угорнина. Значи, имаме доволно време да го погледнеме ова или она, или да разговараме со локални жители или други туристи. На крајот на Далаас не очекува рустикален и посебен хостел за аџии! Погледнете ги подолу и приложените фотографии за детали.

 

Преземете ја рутата за GPS на вашиот мобилен телефон

 


Сместување за аџии

 

- 6752 Далаас: Аџиски хостел Christl's Atelier, телефон +436505128082 (на крајот од селото во близина на пилана), специјален хостел за аџии и многу пријателски!!


Слики

Хостелот за аџии во Далас Хостелот за аџии во Далас

Податоци и факти

Растојание: 17,29 км
Разлика во надморска височина: 328 м
Највисока точка: 889 м
Најниска точка: 561 м
Вкупно искачување: 713 м
Вкупно потекло: 433 м