GPS + аџилак + знаменце + гулаб

GPS + аџилак + знаменце + гулаб

47.00 

Категорија:

Beschreibung

 

 

 

Правна најава: Забрането е споделување и објавување GPS податоци! Споделување на пристапот за најавување не е дозволен, во тој случај автоматски ќе ги избришеме сите GPS податоци и сметката.

Создавањето на GPS податоци беше процес кој траеше неколку години и вклучуваше многу време и пари. За да спречиме нелегална употреба, откривање на трети лица или објавување на GPS траките, изградивме лични точки за идентификација во патеката. Ова значи дека маршрутата може последователно да се додели на корисник и легално да се следи, дури и по извоз на GPX итн.

Секое купување GPS ја поддржува нашата асоцијација 100 проценти Меѓународен мировен тим „JERUSALEM WAY“ со цел да продолжиме да ги поддржуваме аџиите на нивните патувања со информации, континуирано да ја подобруваме маршрутата и да развиваме сопствена апликација Ерусалим Way. Износот ги вклучува сите ажурирања на GPS и POI за една година од датумот на купување.

Членовите на клубот ги добиваат сите ажурирања на GPS / POI на неограничен временски период. Видете членство

Податоците GPS што ги создадовме и развивме во текот на неколкугодишната работа на проектот беа интегрирани во апликација. Ова ја овозможува интеграцијата на паметниот телефон на наједноставен начин. Ја користиме апликацијата MAPY, која многу добро се докажа, има врвни карти за планинарење во боја, вклучувајќи контурни линии, сателитски карти и Мапи офлајн! Офлајн мапите се совршени за мобилна употреба, така што не е потребен интернет на патот!

Вашите податоци (корисник и лозинка) за рутата до посакуваните земји ќе ги добиете од нас преку Whatsapp. Земјите се зачувуваат во апликацијата во менито „Места и рути“. Со овој личен пристап добивате целосен пристап до тековната GPS рута и исто така добивате POI и информации за сместување во секоја земја. Овие податоци постојано се прошируваат и ажурираат од нас. Повеќе информации за инсталирање и користење на апликацијата (кликнете за да ја отворите)

Исклучување на одговорност / одрекување
Не преземаме никаква одговорност за имотна штета, лична повреда или финансиска загуба што може да резултира од пристап или користење на датотеката GPS. Понатаму, не се презема одговорност за каква било директна или индиректна штета, барања за штети, спорови за правото на првенство и слично, ГПС грешки на трасата, затворени патеки или патишта или мостови, непроодни области, како и за последователна штета од секаков вид. и од која било правна причина, која е предизвикана од пристапот или употребата на GPS-датотеките може да резултира.

дополнителни информации

Тежина 0.10 кг
Коментарите се затворени.