пешкир

пешкир

25.00 

Категорија:

Beschreibung

Големина: 120 x 60 cm
Торба за мали нешта
Супер лесен и впивач
со отпечаток од гулаб на мирот

дополнителни информации

Тежина 0.03 кг
Коментарите се затворени.