Книга ГЕРМАНСКА (книга на англиски јазик видете подолу)

Книга ГЕРМАНСКА (книга на англиски јазик видете подолу)

21.00 

Категорија:

Beschreibung

Бестселерот веќе е во 9-то издание и може да се нарача тука со личен потпис. Во оригинален формат на првото издание (тврд повез и печатење во боја)!

Белешка: Книгата сега е исто така достапна и како Мека објавено од реномираниот Малик - Национален географски Верлаг, како и eBook достапно !!

Растојанието од Горна Австрија до Ерусалим е 4.500 км! Тројца тргнаа во јуни 2010 година и го прошетаа овој неверојатен потег, пристигнаа по шест месеци во Витлеем на 24 декември и конечно во Ерусалим на 26 декември.

Јоханес Ашауер, Ото Клор и Дејвид Цвилинг двајца полицајци и поранешен светски шампион во скијање и спуст беа во овој несекојдневен аџилак. На нивното патување тие тргнаа по стапките на крстоносните војни, одеа по патеките на Апостол Павле и историските патеки за аџилак низ 10 земји до Светата земја на Израел: Оваа книга известува за нивното патување, дава увид на темата аџилаци воопшто и дава импресивен извештај за Авантури, искуства и искуства на тројцата аџии во Ерусалим. Упатства, извештаи за историски настани, лични искуства и духовни искуства и увиди, како и бројни фотографии во боја и јасни скици на маршрути, го комплетираат овој уникатен извештај за патувања. Пример за преглед на книга од Германија: Кој се занимава со оваа книга, ќе следи во духот, ќе сочувствува и ќе добие доверба во Бога!

Прво издание: октомври 2011 година / Штаерја Верлаг
Во моментов: 9-то издание
ISBN: ISBN 978-3-200-03263-7
Формат: 13,5 х 20,5 см
Страници: 384 во боја со над 300 фотографии и мапи во боја
Факултативно покритие: Тврда или мека во хартија
Цена: 21 € за тврд повез и 15 € за мека книга / плус поштарина
Белешка: Книгите се вклучени Лично потпишана желба!

Еве ја врската до книгата на англиски јазик


Белешка за книжари: достава на издавач преку КНВ / БУЧКАТАЛОГ.ДЕ, КНИГИ und МЕЛО.

Белешка за клиенти: Книгата е достапна во сите книжарници, на пример на СВЕТСКО ПОГЛЕД, ТАЛИЈА, КНИГИ.DE, ХУГЕНДУБЕЛ und АМАЗОН како и споменато погоре како е-книга.

дополнителни информации

Тежина 0.85 кг
Коментарите се затворени.